Effectieve samenwerking basis voor geslaagde website REWIN

REWIN West-Brabant bouwt aan een economisch sterk West-Brabant en helpt ondernemers groeien, innoveren en vestigen. Om de activiteiten van de verschillende programma’s te presenteren en samenwerkingen tussen bedrijven onderling én met onderwijsinstellingen en overheden vorm te geven, ontwikkelde Sidekick-IT in opdracht van REWIN een geheel nieuwe website.

Groeien, innoveren en samenwerken nóg eenvoudiger

De nieuwe REWIN-website biedt een helder overzicht van de diverse programma’s en de activiteiten die REWIN biedt om de ontwikkeling van innovatieve toepassingen in de regio West-Brabant te stimuleren. Sinds de nieuwe site live is, weet een groeiend aantal ondernemers de digitale ontmoetingsplek te vinden.

Carla Scheurink, Communicatiemanager REWIN West-Brabant: “De nieuwe REWIN-website is een mooie co-productie van opdrachtgever REWIN, bureau Maan voor het creatieve concept en Sidekick-IT voor de digitale strategie, bouw én realisatie. We werken al heel lang met Sidekick-IT samen en ons vertrouwen in hen als zeer professionele samenwerkingspartner met een duidelijk toegevoegde waarde is weer bevestigd.

Website groeit mee met ambities

De nieuwe website is een WordPress Multisite installatie, waardoor het mogelijk is om -als daar in de toekomst behoefte aan is- op een kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke wijze meerdere websites met een eigen look & feel in één WordPress CMS te beheren.

Ook interessant...

Jean-Pierre is full stack developer én turnfanaat
Nieuwe importfunctie verbetert efficiëntie en communicatie GLEAN Study Manager RIVM
In gesprek met... Kyllian Warmerdam, Junior Web Developer
Update naar FinDock 2.0 verbetert donatieproces Black Jaguar Foundation
Sidekick-IT maakt informatie trials kankeronderzoek beter toegankelijk
Stadlander biedt huurder gericht informatie over eigen wijk

waar kunnen we jou mee helpen?