Nieuwe website REWIN West-Brabant

De uitdaging

De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant bouwt aan een economisch sterk West-Brabant en helpt ondernemers groeien, innoveren en vestigen. Om de activiteiten van de verschillende programma’s te presenteren en om samenwerkingen tussen bedrijven onderling en met onderwijsinstellingen en overheden verder vorm te geven, was er behoefte aan een nieuwe website.

Onze oplossing

Sidekick-IT ontwikkelde in samenwerking met creatief designbureau Maan de site https://www.rewin.nl/.

Met het functionele maatwerk ontwerp en het UX/UI-design van Maan, ontwikkelde Sidekick-IT de REWIN-website in nauw overleg met REWIN. Het doel?  De 3 pijlers -groeien, innoveren, vestigen- en het brede scala aan programma’s van REWIN West-Brabant helder naar voren brengen en zorgen dat de website met behulp van quick wins op het gebied van SEO beter vindbaar is voor de doelgroep. Daarnaast werden via een script ruim 1.000 stukken content naar de nieuwe site gemigreerd en werd een koppeling gemaakt met de nieuwsbrieftool.

De website is een WordPress Multisite installatie, waardoor het mogelijk is om -als daar in de toekomst behoefte aan is- op een kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke wijze meerdere websites met een eigen look&feel in 1 WordPress CMS te beheren.

“De nieuwe REWIN-website is een mooie co-productie van opdrachtgever REWIN, Maan voor het creatieve concept en Sidekick-IT voor de digitale strategie, bouw én realisatie. We werken al heel lang met Sidekick-IT samen en ons vertrouwen in hen als zeer professionele samenwerkingspartner met een duidelijk toegevoegde waarde is weer bevestigd.”

benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen met een digitale oplossing op maat?