wij gaan vól voor onze klanten

de klant speelt de hoofdrol

Onze naam zegt het al: niet wij, maar jij als klant speelt de hoofdrol. 

Met de op maat ontwikkelde applicaties, digitale koppelingen en websites die wij samen met onze klanten realiseren, dragen wij bij aan een optimalisatie van de bedrijfsprocessen en tillen we onze klanten naar een hoger niveau. Onze oplossingen dragen bij aan een betere klantbeleving, duurzaamheid, kostenbesparing, klinisch onderzoek en geneeskunde.

Dankzij onze uitgebreide kennis binnen zowel de commerciële sector als de gezondheidszorg en overheden, verrassen wij onze klanten niet zelden met oplossingen waar ze zelf nog nooit aan hadden gedacht. 

Sidekick-IT kantoor
Kantoor Sidekick-IT
Software op maat Sidekick-IT kantoor

jouw business-uitdaging, onze maatwerk oplossing

Sidekick-IT maakt al ruim twee decennia IT-oplossingen op maat voor ruim vijftig enthousiaste klanten, waaronder de Federatie Medisch Specialisten, REWIN, RIVM, Stadlander, DON Bureau, Jantje Beton en de Black Jaguar Foundation. 

Ons ambitieuze team van IT-specialisten bouwt en onderhoudt uiteenlopende applicaties.
Dankzij onze gedrevenheid en flexibiliteit zijn wij in staat projecten snel en doeltreffend af te ronden. Wij bespreken vooraf duidelijk wat we doen en doen wat we beloven. Binnen de afgesproken tijd, binnen budget. 

continuïteit

Met de meeste van onze klanten werken we al jarenlang samen.

Ook na de afronding van een project, kun je bij ons – in huis – terecht voor uitgebreide service en onderhoud.
Bij ons is het einde van een project, vaak een nieuw begin.

Door onze luistervaardigheid, het stellen van de juiste vragen, ons inlevingsvermogen, ons gevraagd en ongevraagd advies en een tikkeltje eigenwijsheid weten wij jouw business-uitdaging met een IT-oplossing op maat te ondersteunen.

klaar voor de toekomst

Sidekick-IT bestaat al meer dan 20 jaar en in al die jaren is er heel wat gebeurd.
Wij zijn in 2000 opgericht onder de naam Ecommany, in Oosterhout.
Eind 2014 hebben de oprichters trots het stokje overgedragen en zijn we in december 2015 verhuisd naar Rijen.

Van oorsprong ontwikkelden wij onze maatwerkoplossingen met PHP, maar vanaf 2016 hebben wij daar – voor eenvoudigere applicaties en websites – WordPress aan toegevoegd. Voor complexe applicaties en portals werken wij met Angular en React in combinatie met een headless CMS.

Ons bedrijf kreeg toen ook haar nieuwe naam: Sidekick-IT. Speciaal zo gekozen omdat wij vinden dat onze klanten de hoofdrol moeten hebben en wij hen daarbij helpen.

In 2018 namen we Gitlab in gebruik voor versiebeheer, projectmanagement en issue tracking. Dit systeem zetten we ook in voor continious deployment en integratie om snel nieuwe functionaliteiten te kunnen publiceren.

In 2019 zijn we zeer nauw gaan samenwerken met Horizon Internet Technologies, een bedrijf dat gespecialiseerd is in blockchain technologie en Internet of Things (IOT) en waar we vanwege de intense samenwerking in januari 2020 een belang in namen. Om dit kracht bij te zetten zitten we sinds kort samen in ons nieuwe kantoor in Breda. Een prachtige omgeving en fijne atmospheer om mooie projecten voor onze klanten te realiseren.

Sinds 2020 kun je bij ons ook terecht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Om de gestelde doelen van je website te bereiken, is het namelijk erg belangrijk dat de website optimaal is ingericht en op de juiste plaats door de juiste doelgroep gevonden kan worden. 

Kortom: Ons verhaal is nog lang niet af, dus houd ons in de gaten want ons bedrijf staat nooit stil.

We zijn klaar voor de toekomst!

onze goede doelen

Als Sidekick-IT vinden we het belangrijk om wat voor de maatschappij te doen.

Wij realiseren projecten voor vele goede doelen. Daarnaast selecteren wij jaarlijks een aantal goede doelen om financieel te ondersteunen en verzorgen we onder andere de ontwikkeling en het onderhoud van hun websites.

Jantje Beton

De missie van Jantje Beton is om kinderen meer te laten spelen. Met dat doel hielpen wij hen met de ontwikkeling van een speelplatform waarmee opa’s, oma’s en ouders aangezet en geïnspireerd worden om kinderen te laten spelen.

Black Jaguar Foundation

Een non-profitorganisatie die zich samen met lokale landeigenaren inzet voor de herbebossing van het Amazoneregenwoud en zo de biodiversiteit wil terugbrengen en het leven van alle toekomstige generaties wil verbeteren. Wij helpen hen met een digitale optimalisatieslag.

Save the Elephants

De missie van Save the Elephants is om de toekomst voor olifanten veilig te stellen en de schoonheid en ecologische integriteit van de plaatsen waar ze leven in stand te houden.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld biedt praktische hulp zodat ieder kind kan meedoen. Geen enkel kind hoéft langs de zijlijn te staan! Leergeld biedt o.a. ondersteuning voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar bij het betalen van de contributie van een sportclub, het bespelen van een instrument, de aanschaf van een fiets, sportkleding of een laptop.

 

Classic Wings & Wheels

Classic Wings & Wheels is een eendaags evenement waar bezoekers kunnen genieten van een fantastisch samenspel van spectaculaire auto-klassiekers en unieke historische vliegtuigen. Het uiteindelijke doel van dit grandioze rij- en vliegfeest is om een aanzienlijk bedrag aan een goed doel te schenken.

 

Onze
specialisten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc egestas purus id ex mattis, et rhoncus eros lacinia. Curabitur ac gravida nunc, in bibendum dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc egestas purus id ex mattis, et rhoncus eros lacinia.

No data was found

Wat ons bezig houdt

Jean-Pierre is full stack developer én turnfanaat
Nieuwe importfunctie verbetert efficiëntie en communicatie GLEAN Study Manager RIVM
In gesprek met... Kyllian Warmerdam, Junior Web Developer
Update naar FinDock 2.0 verbetert donatieproces Black Jaguar Foundation
Sidekick-IT maakt informatie trials kankeronderzoek beter toegankelijk
Stadlander biedt huurder gericht informatie over eigen wijk

benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?