Wie zijn wij

Wij stellen ons graag voor

Ons team

Dick van Balgooij

Directeur

Na 20 jaar bij CMG diverse managementrollen vervuld te hebben en 8 jaar partner van The John D. Eisenfelt Principle te zijn geweest, ben ik sinds 2015 de eigenaar/directeur van dit mooie bedrijf. Mijn rol is om voor jouw business uitdagingen en opportunities ICT-oplossingen te bedenken en vinden.

Waar kan je mij voor bellen?
Een pittig business issue waar ICT een oplossing voor kan zijn.

Tim de Hoog

WordPress specialist

Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam bij Sidekick-IT. Mijn eerste functie was developer maar inmiddels ben ik uitgegroeid tot project manager.

Daarnaast ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van WordPress websites of het beantwoorden van vragen van onze klanten.

Waar kan je mij voor bellen?
Wil je gebruik maken van WordPress als CMS? Ik help je dan graag verder.

kevin versteeg

lead developer

Dagelijks houd ik me bezig met het coachen van mijn collega’s. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het beheer van onze servers.

Als lead developer ben ik altijd op zoek naar oplossingen voor optimalisaties bij ons intern of voor onze klanten.

Waar kan je mij voor bellen?
Heb je een uitdaging of een probleem dan denk ik graag met je mee.

Stephan van bijnen

FULL STACK developer

Ik werk binnen Sidekick-IT het liefste aan projecten met cutting-edge technieken, voor zowel front- als backend. Daarnaast houd ik wel van een uitdaging als het gaat om IT architectuur en beveiliging.

Waar kan je mij voor bellen?
Voor de hand liggende oplossing niet goed genoeg? Ik help je graag verder.

Tim Heineke

backend- en apex developer

In de kleine 10 jaar dat ik nu bij Sidekick-IT werk, heb ik aan menig PHP project gewerkt. Sinds enkele jaren zijn daar ook Salesforce projecten met maatwerk in Apex bijgekomen.

Waar kan je mij voor bellen?
Bij mij kun je alle technische vragen kwijt omtrent programmeren, webdevelopment en webapplicaties.

vince paul liem

Front-end developer

Ik ben specialist in het bouwen van bedrijfportals om bedrijfsprocessen te versoepelen en menselijke fouten te elimineren.

Waar kan je mij voor bellen?
Altijd open voor een nieuwe uitdaging om bestaande data te transformeren naar hapbare informatie voor u, uw medewerkers of uw klanten.

"Jij speelt de hoofdrol"

20 jaar historie

Sidekick-IT bestaat al meer dan 20 jaar en in al die jaren is er heel wat gebeurd.

In 2000 zijn wij opgericht onder de naam Ecommany en hadden ons kantoor in Oosterhout.

Eind 2014 hebben de oprichters trots het bedrijf overgedragen om zelf nieuwe dingen te  gaan ontdekken.

In december 2015 zijn we verhuisd naar Rijen. 

In 2016 besloten we om het door onszelf ontwikkelde FAB-CMS niet meer door te ontwikkelen en alleen nog in stand te houden. We kozen ervoor om met open standaarden te gaan werken. Voor eenvoudigere webapplicaties gebruiken we WordPress en voor complexe applicaties en portals Angular, React en dan in combinatie met een headless CMS.

In 2016 gaven we ons bedrijf een nieuwe naam: Sidekick-IT. Speciaal zo gekozen omdat wij vinden dat onze klanten de hoofdrol moeten hebben en wij hen daarbij helpen.

In 2018 namen we Gitlab in gebruik voor versiebeheer, projectmanagement en issue tracking. Dit systeem zetten we ook in voor continious deployment en integratie om snel nieuwe functionaliteiten te kunnen publiceren.

In 2019 zijn we zeer nauw gaan samenwerken met Horizon Internet Technologies, een bedrijf dat gespecialiseerd is in blockchain technologie en IOT.

De samenwerking wordt zo intens dat we in januari 2020 een belang in Horizon Internet Technologies namen.

In maart 2020 zijn we samen met Horizon Internet Technologies verhuisd naar een nieuw kantoor in Breda. Een prachtige omgeving en fijne atmospheer om mooie projecten voor onze klanten te realiseren.

En tja, we wilden samen met onze klanten onze 20e verjaardag vieren maar toen kwam corona…. 

Ons verhaal is nog lang niet af, dus houd ons in de gaten want ons bedrijf staat nooit stil.

Sponsoring

Als Sidekick-IT vinden we het belangrijk om ook wat voor de maatschappij terug te doen. Wij selecteren jaarlijks een aantal goede doelen om financieel te ondersteunen. Daarnaast hebben we voor onderstaande organisaties hun website ontwikkeld en onderhouden we deze ook. 

Stichting Leergeld

Zij zetten zich in voor kinderen in de leeftijd tot 18 jaar uit gezinnen die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.

Classic Wings & Wheels

Classic Wings & Wheels organiseert ieder 2 jaar een evenement met klassieke auto’s en vliegtuigen om geld in te zamelen voor een of meerdere goede doelen.