Sidekick-IT vermenigvuldigt kennis door het te delen

Kennis-sessie IT-maatwerk specialist en creatief digitaal bureau

Met het doel te leren van elkaars’ specialisaties en projecten vanuit een fris perspectief te bekijken, hebben IT-maatwerk specialist Sidekick-IT en Digital Creative Agency Pageking onlangs samengezeten om te werken aan hun kennisgroei.

Professionele én persoonlijke ontwikkeling

Dat professionele en persoonlijke groei belangrijk zijn bij Sidekick-IT, is binnen het gedreven team een vaststaand feit. Ieder teamlid krijgt per werkweek 4 uur de tijd om naar eigen inzicht te besteden aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dat kan gaan van het verder uitdiepen van reeds bestaande kennis tot het aanleren van compleet nieuwe skills. Maar waarom zelf het wiel uitvinden?

Leer van elkaars’ sterke punten

Tim de Hoog, Projectmanager bij Sidekick-IT: “Door kennis uit te wisselen met anderen, krijg je een breder en daardoor beter inzicht in verschillende aspecten van een project. Pageking is bijvoorbeeld heel sterk in de design-kant die komt kijken bij het opzetten van een WordPress website en neemt de user experience als uitgangspunt. Ons startpunt is vaak de techniek, aangezien wij gespecialiseerd zijn in het programmeren van digitaal maatwerk en optimalisaties in de beveiliging. Het was heel interessant om elkaar aan het denken te zetten. Wanneer is maatwerk de beste optie en wanneer een plug-in? En hoe kunnen WordPress-sites het beste vanuit een centraal punt beheerd worden? Door te leren van elkaars’ ervaringen en sterktes, groeien beide partijen. Vice versa was de kennisdeling heel leerzaam. En niet te vergeten: ook gewoon heel gezellig!”

Wil jij ook actief kennis delen?

Is jouw bedrijf ook actief bezig zich te ontwikkelen door kennisgroei? En staat jouw bedrijf open om opgedane kennis uit te wisselen met anderen en daar allebei van te profiteren? Dan komen wij graag met jou in contact via info@sidekickit.nl. Bekijk onze stack en specialismes en opgeleverde projecten voor mogelijk onderwerpen.

Ook interessant...

Jean-Pierre is full stack developer én turnfanaat
Nieuwe importfunctie verbetert efficiëntie en communicatie GLEAN Study Manager RIVM
In gesprek met... Kyllian Warmerdam, Junior Web Developer
Update naar FinDock 2.0 verbetert donatieproces Black Jaguar Foundation
Sidekick-IT maakt informatie trials kankeronderzoek beter toegankelijk
Stadlander biedt huurder gericht informatie over eigen wijk

waar kunnen we jou mee helpen?