Ondersteuning stichting Leergeld West-Brabant Oost

De uitdaging

Stichting Leergeld West-Brabant Oost richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Het kan hierbij gaan om activiteiten voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn, zoals meedoen aan schoolreisjes, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Leergeld biedt deze kinderen daarmee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Onze oplossing

Sidekick-IT ziet graag dat alle kinderen de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Wij wensen dat er geen enkel kind sociaal wordt uitgesloten en dat alle kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen. Daarom steunen wij stichting Leergeld zoveel we kunnen. Wij stellen financiële middelen ter beschikking en bouwen graag op onze kosten de website voor stichting Leergeld West-Brabant Oost, http://www.leergeldwbo.nl.

benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen met een digitale oplossing op maat?