BLOG

Desmaakvanmargot.nl is online

Op verzoek van Margot Haest hebben wij na een introductie gesprek over WordPress voor haar een blog website gemaakt met WordPress als CMS. Margot heeft zelf een commercieel thema gekocht via de website Themeforest.net dat wij vervolgens op basis van haar wensen hebben aangepast.

Het thema is vervolgens uitgebreid met een aantal plugins zoals Contact Form 7 en Simple Share Button Adder om gemakkelijk functionaliteit toe te voegen. Daarnaast hebben we ook visueel het thema aangepast zodat het een unieker uiterlijk heeft gekregen.

Gedurende het ontwikkeltraject heeft een van de medewerkers van Sidekick-IT cursus gegeven over websites, SEO en het gebruik van WordPress als CMS systeem. Het resultaat kunt u zien op de screenshots hieronder of door www.desmaakvanmargot.nl te bezoeken.

Sidekick-IT kijkt terug op een fijne samenwerking met Margot en zal de komende tijd de website voorzien van updates en mogelijke vragen van Margot beantwoorden.

Wij wensen Margot heel veel plezier en succes met haar nieuwe blogwebsite!

Mocht u ook op zoek zijn naar een nieuwe website en heeft u een beperkt budget dan is WordPress misschien de oplossing. Neem gerust vrijblijvend contact met ons, wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Desmaakvanmargot.nl - Voorpagina. Desmaakvanmargot.nl - Blogpagina. Desmaakvanmargot.nl - Pagina.