BLOG

Sponsoring Classic Wings and Wheels website

Sidekick-IT vindt het belangrijk om naast haar commerciële activiteiten ook goede doelen te ondersteunen. Een van deze goede doelen is Classic Wings and Wheels. Zij organiseren om de twee jaar een evenement op het militaire vliegveld van Gilze en Rijen waar klassieke auto’s en vliegtuigen worden getoond.

Het doel van Classic Wings and Wheels is om geld in te zamelen voor een of meerdere goede doelen. Voor de editie van 2017 zijn dat Stichting Lymph & Co en het Zeldzame Ziekten Fonds. Dit wordt ingezameld door toegangsbewijzen te verkopen en bedrijven die sponsoren via donatie of in natura. Er kan gekozen worden uit diverse arrangementen en tegen bijbetaling is het ook mogelijk om mee te rijden of te vliegen.

Wij ondersteunen deze organisatie al jaren door het ontwikkelen van de website en gratis beschikbaar stellen van hosting en een domeinnaam. Daarnaast helpen wij de webmasters en versturen de nieuwsbrieven. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het in eigen huis ontwikkelde FAB CMS uitgebreid met FAB Mailer voor nieuwsbrieven. Uiteraard kopen wij ook toegangsbewijzen en hebben een geweldige dag met onze klanten.

Sponsoring Classic Wings and Wheels website.