Werken bij

Kom werken bij Sidekick-IT

Ben jij developer en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met ons. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers met kennis op het gebied van PHP, Javascript, React, Angular, WordPress of Salesforce.

Vertel ons wat je drijfveren zijn en waarom jij bij ons wil komen werken! Wij zijn ook zeker benieuwd naar wat je in het verleden gedaan hebt, dus geef ook even aan waar jij supertrots op bent.

Ben jij nieuwsgierig, leergierig en draag jij graag kennis over aan jouw collega’s en ben je ook een teamplayer? Dan hebben wij een supergave plek voor je in ons team.

Als jij met jouw skills en ervaring impact wil maken in bijvoorbeeld de gezondheidszorg of op het gebied van duurzaamheid, een koele website wil ontwikkelen of een technisch hoogstaand api-platform wil ontwikkelen, dan ben je bij Sidekick-IT aan het juiste adres.

De ervaring die je daarbij mee moet nemen bestaat uit:

  • minimaal 4 jaar programmeer ervaring met PHP en frameworks zoals Symfony en Laminas
  • MySQL/MariaDB
  • HTML / JS / CSS / SCSS
  • API’s (REST, GraphQL)
  • Linux
  • Git, Yarn en Composer

 

Het zou super tof zijn als je ook ervaring hebt met Angular, WordPress (niet als gebruiker, maar als ontwikkelaar) of dit wil leren.

Behalve die uitdagende projecten biedt Sidekick-IT marktconforme arbeidsvoorwaarden én ook ruimte om je persoonlijk en technisch te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld elke week 4 uur besteden om iets uit te vinden of uit te proberen op ons vakgebied en je wordt gestimuleerd om aan seminars, congressen en cursussen deel te nemen.

We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek veel meer over jouw nieuwe uitdaging.

Nieuwsgierig? Stuur je cv dan naar dickvanbalgooij@sidekickit.nl en wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

"Wil jij je technisch en persoonlijk ontwikkelen?"

Werken bij SIDEKICK-IT

Iedere developer bij Sidekick-IT heeft de beschikking over een ruim bureau met een heerlijke bureaustoel. Op het bureau vind je jouw MacBook en een tweede scherm zodat je lekker efficient kan werken.

Jouw dag begint natuurlijk met een lekkere kop koffie of thee, je praat wat met jouw collega’s voordat je aan een tof project verder werkt.

Voor sommige projecten werk je samen met andere collega’s, een grafisch vormgever of specialist.

Hoelaat je begint bepaal je zelf net als wanneer je stopt. Die vrijheid en verantwoordelijkheid krijg je.

Wil je een nieuwe techniek leren? Dat kan, maak het bespreekbaar maar deel vooral je bevindingen met jouw collega’s zo groeien we allemaal.