BLOG

Sidekick-IT gaat kennis delen

Logo van Sidekick-IT B.V. uit Rijen.Sidekick-IT heeft ruim 16 jaar ervaring op het gebied van professionele ontwikkeling van web applicaties in diverse sectoren. Sinds 2016 hebben wij onze compleet vernieuwde huisstijl gelanceerd waaronder ook deze website.

In 2017 gaan we onze kennis en visie op diverse ICT thema’s via blogs online publiceren. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn bijvoorbeeld beveiliging van onze eigen producten, onze mening over open- en closed source systemen en projecten die we in 2017 realiseren.

Een van de projecten waar we nu druk mee bezig zijn is het vernieuwen van ons eigen FAB CMS (closed source) dat door duizenden gebruikers wordt gebruikt. We richten ons sterk op de visuele presentatie door deze op te frissen en geschikt te maken voor de verschillende apparaten (smartphone, tablet, laptop en desktop). De eerste helft van dit jaar ronden we dit project af.

In een van onze volgende blogs vertellen we meer over dit leuke project en tonen we ook een aantal screenshots. Ben je nu al nieuwsgierig geworden neem dan gerust contact met ons op zodat we jou vrijblijvend een demonstratie kunnen laten zien.